Koja

Kirjaudu sisään »

Tupsulan Kärpästen Herra

helmikuu, 1990

Tupsulassa oli alkuaikoinaan jotkut bileet ja sinne oli tullut ulkopuolisia, joilla oli lohi mukana, josta piti tehdä ruokaa, mutta se jäi eteiseen vähän pidemmäksi aikaa. Se alkoi haisemaan ja asukkaat ihmettelivät, että mikä täällä haisee. Asukkaat löysivät sitten tämän lohen, joka päässyt itsestään jo vähän kypsymään siinä käytävässä.

Bileiden järjestäjät B21 asunnossa olivat reissussa ja muut Tupsulan asukkaat ajattelivat kostaa tämän B21 asukkaille, joten he veivät viedä muutaman purkin avattua tonnikalaa B21 sängyn alle. B21 asukkaat olivat pari viikkoa poissa ja tonnikalapurkki vain kuivui, eikä vastaavaa hajuyllätystä saatu aikaiseksi. Muut asukkaat totesivat, että tätä pitää kehittää vielä, joten he lisäsivät sinne vettä ja laittoivat sen muovipussiin, jottei se kuivu niin nopeasti. Tämähän unohtui sitten ihan täysin, että sängyn alla muhii vielä yllätys. 

B21 asukkaat olivat palanneet reissulta ja olivat alkaneet ihmetellä, että lihakärpäsiä on aika paljon heidän asunnossaan. Alkuun niitä oli muutamia, mutta muutamien päivien jälkeen niitä alkoi olemaan jo valtavasti. B21 asukkaiden tekniikka nukkumiseen oli se, että he sammuttivat kaikki valot paitsi eteisen valon. Tämän jälkeen valtava raatokärpäsparvi hyökkää makuuhuoneista eteiseen, jonka jälkeen makuuhuoneen ovi kiinni.

B21 toinen asukas huikkasi vain ohimennen naapurilleen, että heillä on raatokärpäsongelma asunnossaan. Tämä syyllinen vähän naurahtanut ja kertonut heidän jäynänsä.  Heillä oli mennyt useampi päivä ja kolme imurinpussia, jotta B21 -asunto oli saatu tyhjäksi raatokärpäsistä.