Koja

Kirjaudu sisään »

Teekkari assarina, kuinkas kävikään?

elokuu, 1999

Elettiin vuotta 1999 ja allekirjoittanut toimi assistenttina sähköteknisen piirustuksen harjoituksissa. Nämä harjoitukset olivat aina aikaisin aamulla ja useimmiten edellisenä iltana ei jaksanut riittävän ajoissa lopettaa teekkaritoimintaa, joten aamuisin ei aina oltu aivan skarppina tilanteessa.

Alangon Risto ei aina muistanut toimittaa tarpeeksi ajoissa nimilistoja, joten ensimmäiset harkat olivat ennen kuin lista kurssilaisista saapui assareille. No tämä ongelma ratkaistiin tekemällä ensimmäisissä harjoituksissa nimilista.

Pienessä ”dagen efterissä”  alettiin siinä sitten nimiä kyselemään ja sieltä tulikin aluksi ihan normaaleja nimiä, kunnes joku huusi nimekseen Joonas Hytönen. Siinä sitten vähän mielessä nimeä päiviteltiin, mutta listaan se kuitenkin päätyi. Pari nimeä taas tuli listaan ja joku huusi nimekseen Meri Partio. Meri Partiokin pääsi vielä listaan, mutta pian joku väitti olevansa Otso Karhu. Siinä vaiheessa alkoi tälle assarille riittämään tämä pelleily ja oikeiden nimien tivaaminen alkoi. No kuinkas olikaan, luokasta oikeasti löytyikin Joonas Hytönen, Otso Karhu ja Meri Partio.