Koja

Kirjaudu sisään »

Teekkarit vs. Hervannan teinit ja muut

huhtikuu, 2002

Cinolan & Cupolan edessä oli toistasataa teekkaria pyörimässä kun taidettiin odottaa Wappuleffan alkamista, kun muutama Hervannan paikallista teiniä tulee siihen pyörimään. Sehän meni sitten vähän pieneksi niiden kanssa. Täytyy kyllä hattua nostaa tuolle kovalle asenteelle mitä niillä muutamalla oli. Poliisithan siihen soitettiin paikalle ja nämä lähtivät pinkomaan saman tein kaikki eri suuntiin.

Muutama vuosi myöhemmin

Eräs tamperelainen teekkari, n. 195cm ja noin yli 100kg oli tulossa koululta Cupolaan ja sille oli tullut viisi alaikäistä pyytämään tupakkaa. Teekkari oli sitten sanonut, että ”Tietääkö teidän äitinne, että poltatte tupakkaa? Ikää teillä ei ainakaan ole, ja sitä paitsi minulla on vain omat tupakat”

No sittenhän ne kaikki viisi oli hyökännyt kaikki tämän teekkarin kimppuun. Äkkiäkös nämä pienokaiset olivat löytäneet itsensä kasasta kun tämä teekkari oli siinä niitä niputtanut. Siihen aikaan Cupolan ja koulun välissä oli vielä paikallinen poliisiasema, josta poliisisedät oli katsellut tätä touhua vähän kauempaa ja antanut teekkarin hoitaa homman loppuun.

Kun teekkari oli jatkanut matkaansa kohti Cupolaa, niin poliisisetä oli tullut puolessa välissä matkaa kopauttamaan olkapäälle, että ”Ihan hyvää töitä sä teet, jatka vaan samaan malliin”

Vielä tämänkin jälkeen

Pubirundilla eräällä toisella teekkarilla oli todella kova tarve päästä ureoimaan ennen Atlantikseen  sisäänmenoa. Siinä oli autoja parkissa ja siinä näin vähän vanhemman jenkkiraudan jossa oli todella isot pakoputket. Ajattelin siinä sitten päästellä siihen pakoputken päällä. Samaan aikaan takaa kuului neljän hengen joukon huutavan minulle jotain ja ajattelin heti, että tuo auto taitaa kuulua sille seurueelle…

Niillä vähän oli sellaista elvis-tukkaa ja nahkatakkia päällä. Täytyy kyllä sanoa, etten ole ikinä juossut niin lujaa siihen baariin mikä siinä oli ja nehän tuli vauhdikkaasti perässä. Onneksi siellä baarissa oli noin neljäkymmentä teekkaria, jotka sitten nousivat baarissa pystyyn ja vähän kyseli, että ”Mitäs te aiotte tälle teekkarille nyt tehdä”. Tilanne onneksi rauhoittui ja kaikki päätyi hyvin. Siitä kun kotiin lähti, niin piti ottaa muutama kaveri ihan varmuuden vuoksi mukaan, ettei tapahdu mitään ikävää.

Tarinan opetus: Älä ureoi jenkkiraudan pakoputken päälle.