Koja

Kirjaudu sisään »

jäynä

Sähköjäbät ja valtakunnalliset jäynäkilpailut

lokakuu, 2017

Voitettuaan Tampereen yleisen sarjan 2017, lähetettiin syksyllä 2017 Skiltalaisista koostuva joukkue "Sähköjäbät" edustamaan Tamperetta valtakunnallisiin jäynäkilpailuihin. Jäynäkaupungiksi oli tänä vuonna valittu Jyväskylä, johon joukkueiden oli määrä saapua jäynäämään. Koska jäynäpaikkaa ei "varata" vaan tilanne oli nopein voittaa, Tampereen joukkue suuntasi paikalliseen ammattikorkeakouluun (JAMK) jäynäämään opiskelijoita.

Tampere3:n ennakointia jo vuonna 2012

huhtikuu, 2012

Elettiin Wapunalusaikaa vuonna 2012. Aalto-yliopisto oli aloittanut toimintansa pari vuotta aiemmin yhdistämällä pääkaupunkiseutulaisia yliopistoja. Vääjäämättäkin tamperelainen korkeakoulutus ja sen yhdistäminen oli pohdinnassa. Kuitenkaan esimerkiksi TTY:n rehtori ei ollut vuosina 2011-2012 kuullut puhuttavan mitään yliopistojen yhdistymisistä ja muutamaa vuotta aiemmin toteutettu kauppatieteiden koulutuksen yhdistämissuunnitelmat olivat kariutuneet.

#Ankatkadoksissa

huhtikuu, 2014

Huhtikuisena kevätaamuna vuonna 2014 huomattiin TTY:n täyttyneen mysteerisesti keltaisista kumiankoista. Jokainen sai auttaa pelastamaan ankat pulasta toimittamalla niitä takaisin Rankka Ankkojen kerhohuoneelle. Ankat aiheuttivat koko päivän ajan hilpeyttä, huhuja ja ennen kaikkea hyvää mieltä. Ankka-kuvia jaettiin myös tiuhaan sosiaalisessa mediassa. Jäynä jäi sijalle 2. yleisessä sarjassa.

Tupsulan Kärpästen Herra

helmikuu, 1990

Tupsulassa oli alkuaikoinaan jotkut bileet ja sinne oli tullut ulkopuolisia, joilla oli lohi mukana, josta piti tehdä ruokaa, mutta se jäi eteiseen vähän pidemmäksi aikaa. Se alkoi haisemaan ja asukkaat ihmettelivät, että mikä täällä haisee. Asukkaat löysivät sitten tämän lohen, joka päässyt itsestään jo vähän kypsymään siinä käytävässä.

Indecsin kiltahuonejäynä KoRK:lle

syyskuu, 2011

Olipa eräs syksyinen ilta vuonna 2011, kun Indecs oli remppaamassa kiltahuonettaan. Ajatuksena oli, että kaikki vanhat sohvat ja kaapit heitetään pois ja tilalle ostetaan aivan uudet kalusteet. Olimme saaneet lahjoitettua myyntikaappimme jo YKI:lle, mutta sohvat olivat lähdössä roskalavalle. Lähin roskalava oli Rakennustalon takana, joten tiedossa oli hikinen iltapuhde, kunnes joku remppaajista huomasi KoRK:n kiltahuoneen olevan auki! Siitä tuumasta toimeen ja kolme painavaa punaista sohvaa ja muuta rojua kuskattiin KoRK:n kiltahuoneeseen.

KoRK:n haalarijäynä Skillalle 1996

marraskuu, 1996

Jo 1990 luvulla oli kilpailua siitä, kuka saa haalarit ensimmäisenä ja mikä kilta saa myytyä eniten mainoksia haalareihinsa. KoRK:n haalaritiimi ajatteli tehdä sähkökillalle hieman jäynää. KoRK ilmoitti Skillalle, että heillä on mennyt haalarit jo painoon ja KoRK:lla olisi vielä yksi firma, joka haluaisi tukea teekkareita. Koska KoRK:n haalarit "olivat jo painossa", he tarjosivat tätä mainosta Skillalle.

Sivut

Tilaa syöte RSS - jäynä