Koja

Kirjaudu sisään »

Indecs

#Ankatkadoksissa

huhtikuu, 2014

Huhtikuisena kevätaamuna vuonna 2014 huomattiin TTY:n täyttyneen mysteerisesti keltaisista kumiankoista. Jokainen sai auttaa pelastamaan ankat pulasta toimittamalla niitä takaisin Rankka Ankkojen kerhohuoneelle. Ankat aiheuttivat koko päivän ajan hilpeyttä, huhuja ja ennen kaikkea hyvää mieltä. Ankka-kuvia jaettiin myös tiuhaan sosiaalisessa mediassa. Jäynä jäi sijalle 2. yleisessä sarjassa.

Indecsin kiltahuonejäynä KoRK:lle

syyskuu, 2011

Olipa eräs syksyinen ilta vuonna 2011, kun Indecs oli remppaamassa kiltahuonettaan. Ajatuksena oli, että kaikki vanhat sohvat ja kaapit heitetään pois ja tilalle ostetaan aivan uudet kalusteet. Olimme saaneet lahjoitettua myyntikaappimme jo YKI:lle, mutta sohvat olivat lähdössä roskalavalle. Lähin roskalava oli Rakennustalon takana, joten tiedossa oli hikinen iltapuhde, kunnes joku remppaajista huomasi KoRK:n kiltahuoneen olevan auki! Siitä tuumasta toimeen ja kolme painavaa punaista sohvaa ja muuta rojua kuskattiin KoRK:n kiltahuoneeseen.

Indecs / Konsernin jäynät: kanalasta Kiina-keskukseen ja viemäripilkistä sukellusveneeseen

huhtikuu, 2011

Alussa oli kosto. Materiaali-insinöörikilta MIK oli jäynännyt Indecsiä menestyksekkäästi läpi 2000-luvun alun muun muassa piilottamalla mädäntyviä silakoita kiltiksen tiskikoneeseen. Hampaiden kiristelyn jälkeen revanssi päätettiin ottaa keväällä 2004 MIKin vuosijuhlien aikaan. Itse juhlassa pahaa-aavistamaton MIKin hallitus sinetöi muuttumisensa MaatalousInsinööriKillaksi allekirjoittamalla vastaanottosopimuksen samalla, kun Konsernin iskujoukko muunsi mikkiläisten kiltahuoneen aidoksi EU-standardit täyttäväksi kanalaksi.

Luontoa säästävä jäynä - ei mennyt ihan lapaan

huhtikuu, 1995

Indecsin fuksijäynä vuonna 1995 olikin sitten taas semmoinen, joka puhutti paljon ja varmasti muistetaan pitkään. Annetaanpa ensin asianosaisten purkaa mieltään:"Jäyniä on tehty teekkarihistorian aikana satoja, jotain aivan uutta meidän on keksittävä", todettiin yksimielisesti Tuotantotalouden koulutusohjelman jäynäpalaverissa TTKK:lla (Tampereen Teknillisestä korkeakoulusta) tiistai-iltana 25.4.95.

Tilaa syöte RSS - Indecs