Koja

Kirjaudu sisään »

TEA-club

Killat ja kerhot 1965-2002: Hyvän olon kerhot

lokakuu, 1965

Osan kerhoista toiminta ei liity millään tavalla tekniikkaan tai muutenkaan opiskeluun. Kerhoissa voi rentoutua ja kokea hyvää oloa itselle kiinnostavan asian parissa. Yksi tällainen hyvän olon kerho on perinteikäs kerho Tampereen Kristityt Teekkarit ry. 1960-luvulta asti korkeakoululla oli kokoontunut rukouspiiri, jossa uskovat teekkarit tapasivat toisiaan. 1970-luvun lopulla rukouspiirissä alettiin pohtia yhdistyksen perustamista ja tutustuttiin Otaniemessä toimivaan Ristin Killan toimintaan. Tampereen Kristityt Teekkarit ry perustettiin tammikuussa 1979.

Mikontalolights

joulukuu, 2007

Mikontalolights 4.12.2007 lienee eräs näyttävimmistä Tampereen teekkareiden tempauksista. Mikkiksen Insinöörinkadun puoleinen sivu oli muutettu 9x11 ikkunasta koostuvaksi näytöksi, jossa jokaista ikkunaa valaisi sisältäpäin voimakas tietokoneohjattu led-valaisin. 99 pikselistä koostuvalla näytöllä voi sitten esittää grafiikkaa, esimerkiksi pelata Tetristä. Toteutuksesta vastasi Tea-club, joka osannee kertoa siitä enemmän. Itse voin kertoa idean synnystä.

Kuinka akateeminen MM-kyykkä on "aina" ollut Tampereella

helmikuu, 1994

Akateemisen kyykän MM- kisat ovat nykyään jokavuotinen perinne Tampereella, mutta aina ei näin ole ollut. Aiemin perinteenä oli, että voittava joukkue sai  koulunsa kanssa järjestettäväkseen seuraavan vuoden kisat. Viimeisen kerran Tampereen ulkopuolella kisat järjestettiin Lappeenrannassa vuonna 1993. Lappeenrantalaiset voittivat kisat, mikä tarkoitti että myös vuoden 1994 kisat tultaisiin järjestemään siellä. Lappeenrannasta kuitenkin ilmoitettiin TTY:n ylioppilaskunnalle, etteivät he kykene/ halua järjestää kisoja seuraavana vuonna.

Tilaa syöte RSS - TEA-club