Koja

Kirjaudu sisään »

wappu

Keltainen esko - jäynäkisan voittaja 1996

huhtikuu, 1996

Sähkökillan joukkueen voittajajäynä oli hauska, harmiton, kantaaottava, hyvin dokumentoitu ja positiivista julkisuuttakin nauttinut - eli kasassa oli kaikki tarvittavat elementit tuomariston sydänten heltymiseen. Idea oli tosiaan loistava ja erilainen, mutta kuitenkin hyvin teekkarimaisesti pilke silmäkulmassa toteutettu. Tarkempi selostus alla on saksittu suoraan dokumentoinnista, olkaa hyvä:

JÄYNÄ 96 - Skilta

Teekkarit tulivat tunnetuksi Tampereella

toukokuu, 1966

TKY:n alaosaston avautuminen syksyllä 1965 Tampereelle ei näkynyt tavalliselle ihmisille juuri millään tavalla. Noin sadan hengen opiskelijajoukko, joka oli vielä siroteltu opiskelemaan toisten oppilaitosten tiloihin ja asui alivuokralaishuoneissa eri puolilla kaupunkia, ei ollut sellainen yhtenäinen ja värikäs lauma jonka ohikulkija heti tunnistaisi.

Korkin 3500kg wappuhärveli vuodelta 1998

huhtikuu, 1998

Kyseessä on konekillan wappuhärveli vuodelta 1998. Jäynäkisa oli kesken eikä tiedetty päästäänkö ihan ensimmäisenä koskeen. Ei ihan päästy, mutta allekirjoittanut oli ensimmäisenä, koska olin superfuksi. Päätettiin, että tehdään wappuhärveli, joka on varmasti isompi kuin muilla. Tämä kyseinen härweli tuli painamaan noin 3,5 tonnia ja sitä rakennettiin kaksi viikkoa siinä missä on nykyään tekniikan tornit. Elikkä silloin siinä ei ollut muuta kuin vähän lepikkoa ja tien pää teekkarisaunan vieressä.

Tilaa syöte RSS - wappu