Koja

Kirjaudu sisään »

excursio

Titeenien taistot

maaliskuu, 2013

Minullekin raskaasti mainostettu tapahtuma Titeenien Taistot järjestettiin vuonna 2013 Lappeen rannassa. Titeenien Taistot on tietoteekkareiden jokavuotinen tapahtuma, jossa kaikki Suomen tietotekniikan killat kisailevat sotakirveestä. Meille TiTen fukseille teroitettiin kuitenkin tärkeimmäksi asiaksi killan nukesta, Jukasta, huolehtiminen. Muilla tietotekniikan killoilla kun on ollut perinteenä kutsua Jukka viettämään varsinkin turkulaista elämää keinolla millä hyvänsä.

BESTin pohjoismaisten hallitusten tapaaminen Norjassa

huhtikuu, 2008

Vuonna 2008 keväällä pakkasimme nelihenkisen seurueemme jo suhteellisen vanhaan vitossarjalaiseen bemariimme ja otimme railakkaan lähdön kohti turkua. turusta Viking Linen laiva lähti kuljettamaan meitä kohti Tukholmaa. Vaikka koko huominen päivä tulisi olemaan ajontäyteinen ja herätys aikainen, ei se estänyt meitä nauttimasta laivan antimista vaan pidimme hauskaa koko rahan edestä. Aamu avautui suhteellisen ankeana ja aamuksi valittu kuljettaja sai lähestulkoon kantaa lopun seurueen autoon. Tästä alkoi pitkä ajomatka kohti Rörosia.

Rapakuntopiiri ja turistisanatehtävä - Excubussin viihdettä

maaliskuu, 1999

NääSpeksin kiertuebussissa 1999 ei ollut videoita, eikä tuolloin vielä surffailtu kännyköillä reissun päällä. Viihteeksi kehitettiin kilpailu että pitää yhdistää kaksi tai useampi yhdyssana niin että niistä tulee isompi sana, esim. kaljakori + koripallo -> kaljakoripallo. Lisäpisteitä sai sanan julkaisukelvottomuudesta. Tässä sähköposteista kaiveltua listaa niistä lähinnä julkaisukelpoisista. Ilmeisesti NääSpeksiläiset ovat edelleen aktiivisia yhdyssanaharrastajia?

Tilaa syöte RSS - excursio