Koja

Kirjaudu sisään »

vuosijuhlat

Kaalia suomenruotsalaisille

joulukuu, 2011

Kemistklubbenin 88. vuosijuhlat järjestettiin isänpäivän aattona 2011. Aaro ja Antti (nimet ei muutettu) olivan uteliaina lähteneet edustamaan, koska pojat olivat ymmärtäneet mahdollisuuden sitsata ruotsiksi. Lahjaa ei tietenkään oltu hankittu etukäteen. Tuntia ennen pojat päätyivät turkulaiseen vähittäistavarakauppaan ja totesivat, että onpas kaalin kilohinta alhainen. Pojat tarrasivat matkaansa kahdeksan kaalinpäätä, tosin tarina vielä puuttui.

Soosissa vuosijuhlilla

lokakuu, 1997

Koneenrakentajakillan 30-vuotisjuhlat järjestettiin syksyllä 1997 Tampereen suomalaisella klubilla. Olin tilaisuudessa ylioppilaskunnan edustajana. Pääruoka oli nautittu, ja jälkiruoaksi tarjoiltiin jäädykettä lakkakastikkeen kanssa. Hovimestari risteili lakkakastikekulhon kanssa penkkirivien välissä.

Mustaa makkaraa lappiin

lokakuu, 1999

Vuonna 1999 menimme Rauhalan Matin kanssa Lapin yliopiston ylioppilaskunnan juhliin. Lahjaksi hankimme styrox-laatikollisen etelän herkkua, Tapolan Mustaa. Edellisenä iltana oli kosteahkot Juvenes+TOAS 40v. juhlat ja niistä lähdimme yöjunaan kohti Rovaniemeä. Jatkoimme hyvin alkanutta nestehuoltoa ravintolavaunussa ja pohjoisen lähestyessä suuntasimme makuuosastoomme.

Tilaa syöte RSS - vuosijuhlat